Celovita promocija podjetja

Stopite v stik z nami

Naš način dela s strankami je predvsem na osebni ravni, saj tako lahko najbolje pomagamo z idejami do končnih rešitev. Najprej poslušamo, pripravimo predloge, naredimo načrt z idejami ter izdelki o dodani vrednosti in vse skupaj pripravimo do finalnega procesa. Sodelovanje je za nas prvotnega pomena, saj le tako lahko najdemo skupno pot in zadovoljstvo na obeh straneh.

Ponudimo vam celovite rešitve, ki so namenjene vašemu podjetju, od ideje do dostave pred vaša vrata.

prodarilce-dogovor
poslovna-in-promocijska-darila

Poslovna in promocijska darila

Ponudba poslovnih in promocijskih daril je širok nabor vse ponudbe, ki jo imamo na razpolago. Odvisno od tega ali potrebujete obstoječ izdelek za promocijo ali darilo. Darila lahko izdelamo tudi z osebno noto in prilagoditvijo. Veseli smo vseh dobrih idej in končnih izdelkov.

business-woman

Dobavitelji

Sodelujemo z dobavitelji v tujini in v Sloveniji ter iščemo vedno znova nove povezave za uspešne promocijske izdelke, ki jih lahko ponudimo kot nove ideje. Stopamo v koraku s časom in se prilagajamo trgu.

logotipi

Dodelave

Poleg svetovanja o izdelkih vam ponudimo celotno storitev tiska, graviranja in vezenja na različne materiale. Naši podizvajalci so izkušeni na svojem področju in vedno najdemo rešitev.

Zakaj izbrati nas?

Osebno svetovanje-znanje-kreativnost-ideja-sodelovanje- zanesljivost.
Prilagajamo se željam in potrebam kupcev z osebnim svetovanjem, s pridobljenim znanjem, ki ga izpolnujemo z našim delom in izkušnjami, kreativnostjo in idejami pri izbiri izdelka, sodelovanje s podizvajalci – vse na enem mestu, zanesljivost od ideje do izvedbe.

Osebni pristop

Odnosi, ki jih gradimo z našimi strankami, temeljijo na osebnem pristopu, skupnih uspešno doseženih projektih in ciljih, h katerim stremimo vsak dan.

Osredotočeno svetovanje

Naše znanje in večletne izkušnje so odlične predispozicije za podajanje nasvetov, s katerimi dosežemo najboljše končne produkte, za vas in vaše stranke.

Kakovostni promocijski izdelki

Kakovost in unikatnost hodita z roko v roki. Z inovativnim razmišljanjem izven okvirjev se približamo najboljši ponudbi promocijskih izdelkov.

Ponujamo vam svetovanje in osebni pristop pri izboru pravih promocijskih materialov in daril.