Pred petnajstimi leti, se je naša vizija in želja pri ponudbi promocijskih izdelkov in daril, z namenom sodelovanja in pomoči strankam pri njihovem delu, ustanovilo podjetje. V vseh letih, smo zgradili mrežo sodelovanja z strankami, ki so v nas videle, pomoč pri njihovem delu in z nami zgradile uspešne zgodbe. Za celovito izvedbo izdelkov, smo poiskali dobavitelje v Sloveniji in tujini, ki imajo obstoječe izdelke ali dobavitelje, ki lahko pripravijo izdelek po želji stranke, po lastnem designu. Za celovitost in končni izdelek, imamo različne podizvajalce – tiskarje, veziste, graverje, da omogočimo izdelek zaokrožiti v celoti, od ideje do izvedbe. Motiviranost, ki nas pelje po poti naprej, so vedno novi in novi projekti, ter izzivi. Pomembno dinamično delo nam daje kreativnost, ideje, svetovanje, učenje in pridobljeno znanje, ki ga lahko uporabimo, za nove projekte. Za nas je zelo pomembno obojestransko zadovoljstvo, kar nas pelje naprej po poti uspeha.

Vizija

Za nas ni pomemben le cilj, ampak predvsem pot, ki se do njega vije. Vizija, ki jo razvijamo skupaj z vami, raste z dobrim medsebojnim sodelovanjem in željo po skupnem cilju.

Poslanstvo

S predanostjo in s široko ponudbo storitev vam omogočamo, da skupaj z našo pomočjo dosežete unikaten izgled željenega končnega produkta, s katerim lahko na najvišjem nivoju dopolnite celostno podobo vašega podjetja.

business-woman