Splošni pogoji

Stopite v stik z nami

Pravne informacije
Ta spletna stran daje splošne informacije o podjetju Andreja Marija Župan s.p. in njenih storitvah. Ker nenehni razvoj spleta zahteva občasno spreminjanje našega pravnega obvestila, si pridržujemo pravico do teh sprememb.

Pogoji uporabe
Vstop in ogled kateregakoli dela spletne strani podjetja Andreja Marija Župan s,p, pomeni, da se strinjate z vsemi tukaj navedenimi omejitvami in pogoji uporabe. Če se ne strinjate z vsemi, vas prosimo, da teh strani ne uporabljate.

Omejitev odgovornosti
Podjetje Andreja Marija Župan s.p. ureja spletno stran s potrebno skrbnostjo, da bi zagotovila točne informacije in ažurne podatke, ne prevzema pa nikakršne odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Pridružuje si pravico, da kadarkoli in na kakršenkoli način spremeni vsebino spletne strani, ne glede na razlog in brez predhodnega obvestila.

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Zato niti podjetje Andreja Marija Župan s.p. niti katerakoli pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri pripravi in izdelavi te spletne strani, v nobenem primeru ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz ali bi bila v zvezi z dostopom do uporabe ali nezmožnostjo uporabe informacij na teh spletnih straneh, in/ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.
Možno je, da se katerikoli uporabnik spletne strani Andreja Marija Župan s.p.. odzove z različnimi informacijami. Andreja Marija Župan s.p. v zvezi z njimi ne prevzemajo nikakršne odgovornosti. Uporabnike opozarjamo, da te informacije veljajo za ne zaupne in nezaščitene. Pridržujemo si pravico do njihove proste uporabe.

Povezave do spletnih strani tretjih oseb
Zaradi različnih vzrokov lahko nekatere spletne strani ali podstrani www.prodarilce.si vsebujejo povezave na različne zunanje strani, kot so na primer druga internetna spletišča, posamezne strani ali drugi viri. Za dostopnost, vsebino ali napake zunanjih povezav ne odgovarjamo, prav tako uporabniki spletne strani www.prodarilce.si ne morejo domnevati, da spletne strani zunanjih povezav spoštujejo enaka načela glede spoštovanja zasebnosti in varstva osebnih podatkov, kot se jih drži Andreja Marija Župan s.p. Zato za njihova ravnanja v zvezi z varovanjem vaše zasebnosti ne odgovarjamo.

Vaših osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

Zaradi zagotavljanja varnosti proti tretjim osebam, vam svetujemo, da tudi sami sprejmete vse potrebne varnostne ukrepe, saj jim s tem preprečite dostop do vaših osebnih gesel in kod.

Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave
Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, tržnega obveščanja prek elektronske pošte, pospeševanja prodaje, profiliranja strank s ciljem prilagojene ponudbe vsebin in izdelkov strankam v elektronski pošti in na spletnih straneh. Ob poslanih elektronskih sporočilih si zabeležimo prikaze na strani posameznikov prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil zabeležene podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Na osnovi zabeleženih podatkov in ustvarjenih profilov ne izvajamo avtomatiziranega sprejemanja odločitev.
Za namen obveščanja z elektronsko pošto hranimo
• naslov elektronske pošte,
• ime,
• priimek,
• spol.

Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hranimo skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena. Osebne podatke uporabljajo naši naslednji oddelki:
• Prodaja,
• Marketing,
• Podpora strankam.

Obdobje hrambe
Osebne podatke posameznika hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.
V kolikor bi v našem podjetju prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma učinkovito in trajno izbrisali.
Podatke o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih hranimo še 12 mesecev od pošiljanja sporočila.

Pravice posameznika (osebe)
Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva
• vpogled,
• popravek,
• popoln izbris,
• prenos drugemu ponudniku sorodnih storitev,
• prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.
V primeru, da bi v našem podjetju želeli nadalje obdelovati osebne podatke za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, bomo posamezniku pred tako nadaljnjo obdelavo podatkov zagotovili informacije o tem drugem namenu in vse nadaljnje relevantne informacije, kot so podane v temu dokumentu.

Piškotki
Piškotki nam omogočajo, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.
Spletno mesto piškotkov ne namesti, dokler se uporabnik ne strinja z uporabo – bodisi izrecno, tako da na tej strani klikne gumb “DA, strinjam se z uporabo”, ali posredno, tako da nadaljuje z brskanjem po spletnem mestu. Ob obisku je spletno mesto shranilo v vašem brskalniku (začasni) piškotek v katerem se hrani informacija o tem, ali sprejemate uporabo piškotkov. V primeru, da svoje odločitve ne boste izrecno izrazili s klikom na enega od spodnjih gumbov, a boste nadaljevali z uporabo spletnega mesta, bomo predpostavili, da se z uporabo piškotkov strinjate.